Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bevándorlás-Hódítás?

Az egyiptomi koptok sorsa vár Európára

írta: eisen64

Mi is idegenné váltunk saját hazánkban – figyelmeztet a kopt vezető

 

Nem tartja ellenségeknek a mohamedánokat, és imádkozik értük  állítja a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője. Dr. Youssef Khalil azonban elutasítja az iszlám erőszakos tanításait és arra figyelmeztet, hogy az ateista Európa nem tudja integrálni azokat, akik a térítés és hódítás céljával érkeznek. Szerinte intő példa az egyiptomi koptok sorsa, akik 1400 éve naivan elhitték, hogy az arabok békés szándékkal érkeznek, majd azt vették észre, hogy idegenné váltak saját hazájukban. A főpap  akit III. Senuda kopt pápa küldött Magyarországra  az mno.hu-nak adottinterjúban elmondta, hogy mintegy száz kopt család él hazánkban (többségük egyiptomi, de vannak libanoniak, szírek, irakiak és szudániak is), a kormány által befogadott kopt menekültekkel azonban még nem találkozott. Részletek az interjúból:

– Az arab tavasz során Egyiptomban milliónyi keresztény élete került veszélybe. Manapság milyen állapotok uralkodnak hazájában?
– Most sokkal jobb a helyzet. Egyiptom keresztényei kétféle vallási üldözést szenvednek el, amióta az iszlám az ország területére behatolt: a keményvonalas mozlim nép, illetve a mozlim vezetők részéről. Kegyelmi állapot, ha utóbbiak mérsékeltebbek és megértőbbek a keresztények iránt. Amikor a Mozlim Testvériség uralkodott egy éven át, az a legsötétebb korszak volt, üldözték a keresztényeket. S hogy miért?

A GOND AZ ISZLÁMBAN VAN, A KORÁN A PROBLÉMA FORRÁSA: OLYAN FEJEZETEKET TARTALMAZ, AMELYEK MEGPARANCSOLJÁK A MOZLIMNAK, HOGY MEGÖLJE A HITETLENEKET.

– Aki nem keresztény?
– Nem csak, mindenkit, aki nem mozlim, azért, mert nem mozlim, és nem úgy él. Ebből következtethető e réteg kereszténygyűlölete is, mert Egyiptomban a lakosság kisebb, de jelentős része írástudatlan. Nem csoda, ha ezek az emberek elfogadják azokat a tanításokat, amelyeket egy mozlim prédikátor átad számukra. Ha a „tanító” erőszakra hajlamos beállítottságú, és felszólítja híveit arra, hogy alkalmazzák ők is az agressziót, akkor kiépít egy olyan bázist, amelynek tagjai a nem mozlimok irányában folyamatosan erőszakosak lesznek.

 Hány kopt volt kénytelen elmenekülni Egyiptomból a 2011-es válság során?
– Nincsenek pontos adataim. Azok közül azonban, akik a Mozlim Testvériség miatt elmenekültek, a testvériség bukása után sokan visszatértek hazájukba.

 

Dr. Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Egyház vezetője

– Az Iszlám Állam miatt ugyancsak milliók kénytelenek elmenekülni szülőföldjükről. Hogyan lehetne megfékezni a terrorszervezetet?
– Magyar állampolgárként mondom most a véleményem, nem mint vallási vezető. Mélyen egyetértek Orbán Viktor intézkedéseivel, amelyeket a bevándorlással kapcsolatban hozott. Olvastam azt a szöveget, amelyet a kormányfő a külföldre akkreditált nagykövetek előtt mondott; nagyon örültem annak, hogy van egy európai politikus, aki ennyire tisztában van a kialakult helyzettel, és érti is, mi történik. Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

– Amennyiben helyesek a médiában forgó információk, nem is engedik be a menekülteket ezek a gazdag országok.
– Miért nem engedik be? Tudja? Azért, hogy idejöjjenek, és megszállják Európát. Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat. A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni.

MINTHA CSAK ÚJRAOLVASNÁM A TÖRTÉNELMET, CSAK MOST SOKKAL GYORSABB A RITMUS. TÍZ ÉV, ÉS AZ EURÓPAIAK NEM TALÁLNAK MAGUKNAK HELYET A SAJÁT ORSZÁGUKBAN.

– Kissé sötét prognózis.
– Valóban borús a jövő. Kihasználják az európai mentalitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják, csak éppen Krisztust veszik ki belőle. Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben

– A szír polgárháború miatt többmilliónyian voltak kénytelenek az ország határain kívülre menekülni. Kérdés, hogy akik útra kelnek, mind szírek-e, vagy sok ezren csapódnak hozzájuk olyanok, akik szerencsét próbálni érkeznek a kontinensre. Vagy hódítani, ahogy Ön mondta.
– Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat. A törökök miért nem istápolják a menekülteket?

– A hírek szerint kétmillió szír van az országukban.
– Ennél bonyolultabb, veszélyesebb a kérdés. Az, hogy Törökország befogad menekülteket, nem jelenti azt, hogy biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet, ahogy Európában képzelik. A migránsok sátrakban tengődnek, télen fáznak, kevés ellátást biztosítanak nekik, azt is inkább önkéntesek, nem az állam. De Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet.

EURÓPAI NAIVITÁS, HOGY EGY MENEKÜLT KÉTSZER ANNYIBA KERÜL, MINT EGY MAGYAR MUNKANÉLKÜLI. NEM IS BESZÉLVE A KÜLÖNBÖZŐ NYELVRŐL, ÉRTÉKRENDRŐL, VALLÁSRÓL.

– Meg lehet állítani a migránsáradatot?
– Már késő. Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktől születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután átveszik a magyarok helyét.

– Inkább a németekét vagy a svédekét, leginkább oda tartanak.
– Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.

– Integrálhatók még ezek az emberek?
– Egy ateista társadalomba? Az érkezők azzal a szándékkal jönnek, hogy terjesszék az iszlámot, idő kérdése, de Európa mohamedán kontinens lesz. Mert akik érkeznek, abban hisznek, hogy ha nekik köszönhetően az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.

 

Kopt mártírok, akik nem tagadták meg hitüket a lefejezésük előtt

– Szavai szerint a jóléti társadalmak biztosította segély csak az első lépcső?
– Igen, ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul. Ami most történik, azt már azóta mondom, hogy idejöttem. Mindig azzal vádoltak, hogy gyűlölködő vagyok. És tessék, most minden valóra vált. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani:

A MOZLIMOK NEM ELLENSÉGEINK, DE NEM SZERETEM AZOKAT A TANÍTÁSOKAT, AMELYEK ERŐSZAKRA SZÓLÍTANAK. KRISZTUS A BÉKÉRE, A SZERETETRE HÍV, MI EZÉRT KÖVETJÜK ŐT. JÉZUS AZT TANÍTJA: SZERESD FELEBARÁTOD! EZÉRT SAJNÁLOM A MOHAMEDÁNOKAT, ÉS IMÁDKOZOM ÉRTÜK.

– Tart attól, hogy a migránsokkal terroristák is beszivárognak Európába?
– Már bent vannak, képek, videók tanúskodnak erről.

– Mit tanácsolna ebben a válságos helyzetben Európa vezető politikusainak?
– A politikához nincs közöm, az egyházaknak viszont azt: közeledjenek még inkább Krisztushoz, híveiket vigyék közelebb Istenhez. Kopogjanak be az emberekhez, kérdezzék meg, hol van a Szentírás és Jézus az életükben. Tanítsák meg az embereket, hogyan kerüljenek közelebb Krisztushoz, és a hitük megerősödik. Nemrég huszonegy vértanú halt meg Líbiában, akiket az Iszlám Állam fejezett le.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben, a résztvevők közül sokan mártírok lettek. 

TÚLÉLHETTÉK VOLNA, HA ÁTTÉRNEK AZ ISZLÁMRA, DE ŐK ISTENT VÁLASZTOTTÁK, ÉS KITARTOTTAK A HITÜK MELLETT. EZ ANNAK A GYÜMÖLCSE, HOGY MÁR A GYEREKEKNEK IS JÉZUS SZERETETÉT TANÍTJUK, MERT NINCS MÁS MEGMENTŐ RAJTA KÍVÜL, VALÓDI BÉKÉT A SZÍVEKBE CSAK Ő ADHAT, MERT AZT MONDTA: A BÉKESSÉGET ADOM NEKTEK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

brasiliansk vaxning sundsvall

(brasiliansk vaxning sundsvall, 2021.01.03 01:06)


It is not my first time to go to see this website, i am browsing this website dailly and get pleasant information from here every day. <a href="http://ulec.seamstyb.se/news/brasiliansk-vaxning-sundsvall.php">brasiliansk vaxning sundsvall</a>

сайт

(Arthurtuh, 2021.01.02 22:05)

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it <a href=https://bit.ly/37UalYz>https://bit.ly/37UalYz</a>

myggn&auml;t f&ouml;r altand&ouml;rr

(myggn&auml;t f&ouml;r altand&ouml;rr, 2021.01.01 18:43)


Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any tips for rookie blog writers? I'd certainly appreciate it. <a href="http://dace.seamstyb.se/relaxation/myggnaet-foer-altandoerr.php">myggnät för altandörr</a>

mold fris&ouml;r huddinge

(mold fris&ouml;r huddinge, 2021.01.01 11:21)


This post will help the internet users for building up new weblog or even a blog from start to end. <a href="http://hoba.renoun.se/sport/mold-frisoer-huddinge.php">mold frisör huddinge</a>

Advertising Space on High DA Site

(Michaelwrott, 2021.01.01 05:19)

Hi,

I am contacting you today because I have jackpotbetonline.com site for advertising.

Please check the websites where you can purchase advertising.

jackpotbetonline.com are Daily updated & have good DA & DR.

The following advertising options are available:

. Text Links
. Article Posting (max of 3 links per article)
. Advertising Banner Space (468x60 or 250x250 banners)
. "Best <a href=https://www.jackpotbetonline.com/><b>Online Casino</b></a> slots" Review .

Regards

hyra hus l&ouml;kken

(hyra hus l&ouml;kken, 2020.12.31 17:28)


For latest news you have to pay a quick visit internet and on the web I found this web page as a finest web page for hottest updates. <a href="http://tenvi.seamstyb.se/useful-tips/hyra-hus-loekken.php">hyra hus lökken</a>

cmotlvjgzfud

(sxcujkrc, 2020.12.30 21:58)

cause and effect essay https://essaywritinge.com/ - writing an essay
where to buy an essay paper
essay about education <a href=https://essaywritinge.com/>how to writing</a> how to write a persuasive essay

hur mycket vatten best&aring;r kroppen av

(hur mycket vatten best&aring;r kroppen av, 2020.12.30 16:55)


Right away I am going away to do my breakfast, when having my breakfast coming yet again to read further news. <a href="http://lasee.renoun.se/beauty/hur-mycket-vatten-bestr-kroppen-av.php">hur mycket vatten bestГҐr kroppen av</a>

cialis cialis generic timeline viagra vs cialis forum

(Jamesjen, 2020.12.30 03:25)

Analogues that can be purchased at the pharmaceutics coupons for cialis <a href=http://tadalafilled.com/>cialis for bph</a>cialis online pharmacy
In the druggist's you can secure Cialis and hardly any of its analogues:
domestic analogues, generic Cialis – Tadalafil Bacter, Tadalafil Vertex, Tadalafil SZ, Freimitus;
generics of overseas companies-Dynamico Great (Teva, Israel), Cupid 36 (CADILA PHARMACEUTICALS, Indian opiate), Sitara (AREA CURE-ALL ILAC). VE TIC. A. S., Turkey), Tadalafil (Pharmaceutical Works POLPHARMA, Poland);
drugs of the IFDE-5 group – Viagra, Levitra, Zidena, Stendra and generics of these prototypical drugs.
The best substitutes repayment for Cialis
You need to prefer the trounce medicine together with your doctor, winning into account all indications and contraindications. But to know the advantages and disadvantages of each analog is quality knowing every man. What sick, more efficacious and safer Cialis or Viagra and also other well-established drugs as regards the treatment of erectile dysfunction:
Cialis or Viagra both drugs in its own good; effect Viagra stronger scads people like it because of the keen-minded orgasm; Cialis far from Viagra, operates smoother, quicker and longer, it has fewer side effects; tadalafil can also purloin urination;
Cialis or Levitra – which is better? Both drugs are high-minded, they act gently, they secure insufficient side effects; their effectiveness of drugs begins in 15-16 minutes, lasts inasmuch as Levitra 5-8 hours, as regards Cialis-36 hours;
Cialis or Tadalafil – tadalafil is the potent ingredient of Cialis; there is also a generic Tadalafil (Polpharma, Poland), Tadalafil Yielding (Aurochem Laboratories, Indian antidepressant); the effect of these drugs is matching;
cialis discount <a href=http://tadalafilled.com/>tadalafil walmart</a>cialis soft
Cialis or Dapoxetine are drugs from conflicting drug groups and they ordinance differently; the conclusion of Cialis is aimed at the vascular organization and strengthening of erection, and the upshot of dapoxetine (Priligi, Infidjo) – on the autonomic nervous set and cessation of premature erection; only a doctor can numeral out which of these drugs require suit you.

cialis cialis plate viagra vs cialis forum

(Jamesjen, 2020.12.30 02:49)

Analogues that can be purchased at the pharmaceutics cialis 5mg <a href=http://tadalafilled.com/>cialis coupon</a>cialis in canada
In the pharmacy you can purchase Cialis and hardly any of its analogues:
tame analogues, generic Cialis – Tadalafil Bacter, Tadalafil Peak, Tadalafil SZ, Freimitus;
generics of foreign companies-Dynamico Great (Teva, Israel), Cupid 36 (CADILA PHARMACEUTICALS, Indian tranquillizer), Sitara (AREA MEDICINE ILAC). VE TIC. A. S., Turkey), Tadalafil (Pharmaceutical Works POLPHARMA, Poland);
drugs of the IFDE-5 order – Viagra, Levitra, Zidena, Stendra and generics of these primitive drugs.
The first substitutes repayment for Cialis
You lack to elect the overcome remedy together with your doctor, winning into account all indications and contraindications. But to grasp the advantages and disadvantages of each analog is value knowing every man. What wiser, more efficacious and safer Cialis or Viagra and also other well-established drugs as regards the treatment of erectile dysfunction:
Cialis or Viagra both drugs in its own profitable; sortie Viagra stronger many people like it because of the keen-minded orgasm; Cialis contrasting Viagra, operates smoother, quicker and longer, it has fewer side effects; tadalafil can also help urination;
Cialis or Levitra – which is better? Both drugs are proper, they stance gently, they from few side effects; their make happen of drugs begins in 15-16 minutes, lasts inasmuch as Levitra 5-8 hours, on account of Cialis-36 hours;
Cialis or Tadalafil – tadalafil is the potent ingredient of Cialis; there is also a generic Tadalafil (Polpharma, Poland), Tadalafil Compassionate (Aurochem Laboratories, Indian narcotize); the purpose of these drugs is matching;
best time to take cialis 20mg <a href=http://tadalafilled.com/>cialis dosing</a>generic cialis online canada
Cialis or Dapoxetine are drugs from unique panacea groups and they sketch differently; the conclusion of Cialis is aimed at the vascular organization and strengthening of erection, and the really of dapoxetine (Priligi, Infidjo) – on the autonomic worked up system and cessation of premature erection; only a doctor can figure in which of these drugs resolution accommodate you.

moderna jackor 2016

(moderna jackor 2016, 2020.12.29 02:54)


WOW just what I was looking for. Came here by searching for
Greate post. Keep writing such kind of info on your blog. Im really impressed by it.
Hey there, You've done an excellent job. I'll certainly digg it and in my view suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this site. <a href="http://disli.seamstyb.se/news/moderna-jackor-2016.php">moderna jackor 2016</a>

v&auml;sterbottenpaj lchf utan mandelmj&ouml;l

(v&auml;sterbottenpaj lchf utan mandelmj&ouml;l, 2020.12.28 22:20)


Thanks for the good writeup. It in fact was once a leisure account it. Glance complicated to far delivered agreeable from you! However, how could we communicate? <a href="https://renoun.se/useful-tips/vaesterbottenpaj-lchf-utan-mandelmjoel.php">västerbottenpaj lchf utan mandelmjöl</a>

Онлайн лучшие новинки фильмов

(Robertslera, 2020.12.28 15:35)

Привет! прикольный у вас сайт!
Нашел прикольную базу кино: <b> боевики 2019 смотреть хорошем качестве hd 720 </b> <a href=http://kinorulez.ru/>http://kinorulez.ru/</a>
Тут: <a href=http://kinorulez.ru/komediya/>семейные комедии бесплатно в хорошем качестве</a> лучшая комедия года онлайн рейтинг 2020
Тут: <a href=http://kinorulez.ru/anime/>аниме онлайн смотреть бесплатно в хорошем качестве</a> аниме через торрент бесплатно в хорошем качестве рейтинг 2020
Тут: Стигматы / Адепт Святого знака / Квазер со стигматом / Seikon no Qwaser / The Qwaser of Stigmata (Сезон 1) (2009) смотреть онлайн бесплатно http://kinorulez.ru/6805-stigmaty-adept-svyatogo-znaka-kvazer-so-stigmatom-seikon-no-qwaser-the-qwaser-of-stigmata-sezon-1-2009.html
Тут: http://kinorulez.ru/11867-idris-elba-sygraet-rolanda-v-seriale-temnaya-bashnya.html

slott till salu i sverige

(slott till salu i sverige, 2020.12.27 20:53)


I'm really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility problems? A few of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any tips to help fix this problem? <a href="http://kyajo.seamstyb.se/for-women/slott-till-salu-i-sverige.php">slott till salu i sverige</a>

lamino f&aring;t&ouml;lj skinn

(lamino f&aring;t&ouml;lj skinn, 2020.12.27 03:34)


Good site you have got here.. It's difficult to find excellent writing like yours nowadays. I honestly appreciate individuals like you! Take care!! <a href="http://nice.renoun.se/trends/lamino-ftoelj-skinn.php">lamino fåtölj skinn</a>

Прикольные фотки

(WilliamGar, 2020.12.26 16:33)

Привет!
Нашел интересную информацию на этом сайте: http://hellbro.ru :
интересное про интернет http://hellbro.ru/interesnoe/
http://hellbro.ru/interesnoe/10185-festival-arbuzov-v-kalifornii.html
Быт австралийских охотников на крокодилов <a href=http://hellbro.ru/interesnoe/10629-byt-avstraliyskih-ohotnikov-na-krokodilov.html> Быт австралийских охотников на крокодилов </a>
Вывод на свежий воздух противодиверсионного катера проекта 21980 Грачонок №8005 http://hellbro.ru/interesnoe/9766-vyvod-na-svezhiy-vozduh-protivodiversionnogo-katera-proekta-21980-grachonok-8005.html

sk&auml;rmaskin test r&aring;d och r&ouml;n

(sk&auml;rmaskin test r&aring;d och r&ouml;n, 2020.12.26 13:56)


Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept <a href="http://golfdi.seamstyb.se/beauty/skaermaskin-test-rd-och-roen.php">skärmaskin test råd och rön</a>

bygga pool i sluttning

(bygga pool i sluttning, 2020.12.25 10:34)


Hey there are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated! <a href="http://penlo.protrpen.se/advice-girlfriends/bygga-pool-i-sluttning.php">bygga pool i sluttning</a>

mending lore stab at topics

(RonaldHauck, 2020.12.25 05:36)

The coronavirus pandemic has phoney universities to change-over to distance learning. service reflection essay <a href=http://goodthesisstatementsdsa.com/>argumentative thesis statement</a> custom essay writing service usa.
But what is happening nowadays can be named an special delivery of content to audience members in isolation . Many colleges and the professors themselves were not ready for the move to online. According to a 2019 HSE study, University teachers with an academic degree rate their level of proficiency in remote technologies at 3.2 points out of five. One in four persons has never utilized remote video services get in webinars or video conferences in the past three years.
But professors are not required to own online learning technologies. They were simply not prepared for this, although education and its unique methods are the main function of universities. Try to oblige the surgeon to do their work in self-isolation. Let him explain to the patient via Skype how to remove his appendicitis. It sounds absurd. Therefore, the resourcefulness with which professors adapt to the remote format is commendable.

Sometimes it is funny. Colleagues from regional academies said that some professors asked to write conspectuses by hand and send them scans for according.Now, people communicate remotely in real time thanks to new digital technologies, students can "raise their hands" with only one button, they can write with a finger on a tablet as on a blackboard, and they are told: "Please write a handwritten lectures and send the scan." Or, for example, this case: a physical education professor asked students to shoot five-minute videos where they show physical exercises. Although remote physical excercises can be more original, for example, you can do selection of ready-made videos on YouTube, find checklists in the official domain, and teach them to play sports online, while you can't go outside anywhere.

University professors are faced with a lack of guidance and problems in dealing with organizational matters. Some of them conduct lectures on Skype, someone -in Zoom, some of them only sends lectures to WhatsApp. Some educators record lectures on a webcam and send them to students. The quality of such materials is insufficient, and it is quite difficult to perceive them. At least because the videos on YouTube, which students are used to, is shot and edited professionally and the viewer is spoiled by the quality of video materials.
There are also problems with monitoring attendance. Some teachers ask you to put a " + " in the chat, others require you to turn on Webcams and take screenshots of students. Against the background of all the misunderstandings and difficulties, one element of academic life remains unchanged - assessment. Students don't get an educational experience on campus, but they will get grades, even formal ones.
<a href=http://goodthesisstatementsdsa.com/>good thesis statement for research paper</a>
Online learning does not have these disadvantages, because it is based on a carefully designed learning process in an electronic information and educational environment. Educators have instructions, manuals, memos,checklists, templates for emails and notifications, and even presentations. Everything is thought out here-from the screen saver before the lesson to the slide with homework.

Новости политики Европа

(Donaldnip, 2020.12.24 13:25)

Всем привет! Класный у вас сайт!
Что думаете по этим новостям?:
Киев меняет ВСУ на «Правый Сектор» и «Крымско-татарский батальон», — Народная Милиция ЛНР http://uptek.ru/news/22217-kiev-menyaet-vsu-na-pravyy-sektor-i-krymsko-tatarskiy-batalon-narodnaya-miliciya-lnr.html
Вечер с Владимиром Соловьевым от 20.06.2019 <a href=http://uptek.ru/news/36093-vecher-s-vladimirom-solovevym-ot-20062019.html> Вечер с Владимиром Соловьевым от 20.06.2019 </a>
Ещё много всего нашел тут: <b> лнр новороссия </b> <a href=http://uptek.ru/>http://uptek.ru/</a>
<a href=http://uptek.ru/information-technology-it/>информационные технологии в профессиональной деятельности</a> информация и информационные технологии


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »