Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bevándorlás-Hódítás?

Az egyiptomi koptok sorsa vár Európára

írta: eisen64

Mi is idegenné váltunk saját hazánkban – figyelmeztet a kopt vezető

 

Nem tartja ellenségeknek a mohamedánokat, és imádkozik értük  állítja a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője. Dr. Youssef Khalil azonban elutasítja az iszlám erőszakos tanításait és arra figyelmeztet, hogy az ateista Európa nem tudja integrálni azokat, akik a térítés és hódítás céljával érkeznek. Szerinte intő példa az egyiptomi koptok sorsa, akik 1400 éve naivan elhitték, hogy az arabok békés szándékkal érkeznek, majd azt vették észre, hogy idegenné váltak saját hazájukban. A főpap  akit III. Senuda kopt pápa küldött Magyarországra  az mno.hu-nak adottinterjúban elmondta, hogy mintegy száz kopt család él hazánkban (többségük egyiptomi, de vannak libanoniak, szírek, irakiak és szudániak is), a kormány által befogadott kopt menekültekkel azonban még nem találkozott. Részletek az interjúból:

– Az arab tavasz során Egyiptomban milliónyi keresztény élete került veszélybe. Manapság milyen állapotok uralkodnak hazájában?
– Most sokkal jobb a helyzet. Egyiptom keresztényei kétféle vallási üldözést szenvednek el, amióta az iszlám az ország területére behatolt: a keményvonalas mozlim nép, illetve a mozlim vezetők részéről. Kegyelmi állapot, ha utóbbiak mérsékeltebbek és megértőbbek a keresztények iránt. Amikor a Mozlim Testvériség uralkodott egy éven át, az a legsötétebb korszak volt, üldözték a keresztényeket. S hogy miért?

A GOND AZ ISZLÁMBAN VAN, A KORÁN A PROBLÉMA FORRÁSA: OLYAN FEJEZETEKET TARTALMAZ, AMELYEK MEGPARANCSOLJÁK A MOZLIMNAK, HOGY MEGÖLJE A HITETLENEKET.

– Aki nem keresztény?
– Nem csak, mindenkit, aki nem mozlim, azért, mert nem mozlim, és nem úgy él. Ebből következtethető e réteg kereszténygyűlölete is, mert Egyiptomban a lakosság kisebb, de jelentős része írástudatlan. Nem csoda, ha ezek az emberek elfogadják azokat a tanításokat, amelyeket egy mozlim prédikátor átad számukra. Ha a „tanító” erőszakra hajlamos beállítottságú, és felszólítja híveit arra, hogy alkalmazzák ők is az agressziót, akkor kiépít egy olyan bázist, amelynek tagjai a nem mozlimok irányában folyamatosan erőszakosak lesznek.

 Hány kopt volt kénytelen elmenekülni Egyiptomból a 2011-es válság során?
– Nincsenek pontos adataim. Azok közül azonban, akik a Mozlim Testvériség miatt elmenekültek, a testvériség bukása után sokan visszatértek hazájukba.

 

Dr. Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Egyház vezetője

– Az Iszlám Állam miatt ugyancsak milliók kénytelenek elmenekülni szülőföldjükről. Hogyan lehetne megfékezni a terrorszervezetet?
– Magyar állampolgárként mondom most a véleményem, nem mint vallási vezető. Mélyen egyetértek Orbán Viktor intézkedéseivel, amelyeket a bevándorlással kapcsolatban hozott. Olvastam azt a szöveget, amelyet a kormányfő a külföldre akkreditált nagykövetek előtt mondott; nagyon örültem annak, hogy van egy európai politikus, aki ennyire tisztában van a kialakult helyzettel, és érti is, mi történik. Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

– Amennyiben helyesek a médiában forgó információk, nem is engedik be a menekülteket ezek a gazdag országok.
– Miért nem engedik be? Tudja? Azért, hogy idejöjjenek, és megszállják Európát. Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat. A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni.

MINTHA CSAK ÚJRAOLVASNÁM A TÖRTÉNELMET, CSAK MOST SOKKAL GYORSABB A RITMUS. TÍZ ÉV, ÉS AZ EURÓPAIAK NEM TALÁLNAK MAGUKNAK HELYET A SAJÁT ORSZÁGUKBAN.

– Kissé sötét prognózis.
– Valóban borús a jövő. Kihasználják az európai mentalitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják, csak éppen Krisztust veszik ki belőle. Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben

– A szír polgárháború miatt többmilliónyian voltak kénytelenek az ország határain kívülre menekülni. Kérdés, hogy akik útra kelnek, mind szírek-e, vagy sok ezren csapódnak hozzájuk olyanok, akik szerencsét próbálni érkeznek a kontinensre. Vagy hódítani, ahogy Ön mondta.
– Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat. A törökök miért nem istápolják a menekülteket?

– A hírek szerint kétmillió szír van az országukban.
– Ennél bonyolultabb, veszélyesebb a kérdés. Az, hogy Törökország befogad menekülteket, nem jelenti azt, hogy biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet, ahogy Európában képzelik. A migránsok sátrakban tengődnek, télen fáznak, kevés ellátást biztosítanak nekik, azt is inkább önkéntesek, nem az állam. De Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet.

EURÓPAI NAIVITÁS, HOGY EGY MENEKÜLT KÉTSZER ANNYIBA KERÜL, MINT EGY MAGYAR MUNKANÉLKÜLI. NEM IS BESZÉLVE A KÜLÖNBÖZŐ NYELVRŐL, ÉRTÉKRENDRŐL, VALLÁSRÓL.

– Meg lehet állítani a migránsáradatot?
– Már késő. Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktől születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután átveszik a magyarok helyét.

– Inkább a németekét vagy a svédekét, leginkább oda tartanak.
– Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.

– Integrálhatók még ezek az emberek?
– Egy ateista társadalomba? Az érkezők azzal a szándékkal jönnek, hogy terjesszék az iszlámot, idő kérdése, de Európa mohamedán kontinens lesz. Mert akik érkeznek, abban hisznek, hogy ha nekik köszönhetően az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.

 

Kopt mártírok, akik nem tagadták meg hitüket a lefejezésük előtt

– Szavai szerint a jóléti társadalmak biztosította segély csak az első lépcső?
– Igen, ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul. Ami most történik, azt már azóta mondom, hogy idejöttem. Mindig azzal vádoltak, hogy gyűlölködő vagyok. És tessék, most minden valóra vált. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani:

A MOZLIMOK NEM ELLENSÉGEINK, DE NEM SZERETEM AZOKAT A TANÍTÁSOKAT, AMELYEK ERŐSZAKRA SZÓLÍTANAK. KRISZTUS A BÉKÉRE, A SZERETETRE HÍV, MI EZÉRT KÖVETJÜK ŐT. JÉZUS AZT TANÍTJA: SZERESD FELEBARÁTOD! EZÉRT SAJNÁLOM A MOHAMEDÁNOKAT, ÉS IMÁDKOZOM ÉRTÜK.

– Tart attól, hogy a migránsokkal terroristák is beszivárognak Európába?
– Már bent vannak, képek, videók tanúskodnak erről.

– Mit tanácsolna ebben a válságos helyzetben Európa vezető politikusainak?
– A politikához nincs közöm, az egyházaknak viszont azt: közeledjenek még inkább Krisztushoz, híveiket vigyék közelebb Istenhez. Kopogjanak be az emberekhez, kérdezzék meg, hol van a Szentírás és Jézus az életükben. Tanítsák meg az embereket, hogyan kerüljenek közelebb Krisztushoz, és a hitük megerősödik. Nemrég huszonegy vértanú halt meg Líbiában, akiket az Iszlám Állam fejezett le.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben, a résztvevők közül sokan mártírok lettek. 

TÚLÉLHETTÉK VOLNA, HA ÁTTÉRNEK AZ ISZLÁMRA, DE ŐK ISTENT VÁLASZTOTTÁK, ÉS KITARTOTTAK A HITÜK MELLETT. EZ ANNAK A GYÜMÖLCSE, HOGY MÁR A GYEREKEKNEK IS JÉZUS SZERETETÉT TANÍTJUK, MERT NINCS MÁS MEGMENTŐ RAJTA KÍVÜL, VALÓDI BÉKÉT A SZÍVEKBE CSAK Ő ADHAT, MERT AZT MONDTA: A BÉKESSÉGET ADOM NEKTEK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Самый топовый развод для лохов

(KarenBiath, 2021.02.28 18:22)

Один из самых популярных и развод онлайн казино в интернете. Играя в автоматы этой компании, вы сможете обеспечить себе прекрасное наебалово со всех сторон!
<a href=http://vim-alliance.ru/>петух</a>

Предложение оптимизатору сайта hiszed-e.eoldal.hu

(SeotrustLEw, 2021.02.27 11:43)

Доброго времени!

Если Вы хотите усилить видимость Вашего сайта hiszed-e.eoldal.hu в поиске и улучшить его ранжирование, то моя помощь будет очень нужной для Вас.
Поток доверия Majestic Trust Flow - система предназначеная для определения степени надежности ссылки на основе авторитета обратных гиперссылок, направленных на Ваш сайт.

Если для Вашего сайта поднять показатель потока доверия Trust Flow по шкале Majestic SEO, то возможно добиться достаточно высоких позиций в поисковой выдаче.

У сайтов с большим показателем доверия TF возникает стойкость к поисковым алгоритмам и санкциям. Я предоставляю "белый метод" увеличения потока доверия сайта до 27 единиц показателя авторитетности.

Если Вам интересно, изучайте метод в моем блоге https://trustflow.ru

Конкретно, в чём заключается суть моего способа по продвижению сайта с помощью наращивания потока траста:

Я размещу 42 качественных ссылок на Ваш сайт на трастовых ресурсах с огромным уровнем Trust Flow и поток доверия Вашего сайта поднимется до 29 единиц.

Ссылки на авторитетных сайтах публикуются в статьях и навсегда.
Услуга на 100% безопасна для всех алгоритмов поисковиков Google и Yandex включая Панду и Пингвин, потому что мой способ белый и естественный.
Вы получите огромное превосходство перед своими конкурентами и улучшите ранжирование своего сайта в поисковой выдаче.

Похожих услуг по продвижению сайтов в TOP-20 не предоставляет никто кроме меня.
Статьи о моём сервисе реально увидеть на других порталах, например тут https://srub.ucoz.org/news/2011-09-05-199 - Предложение менеджеру сайта srub.ucoz.org b6b15df
Также предлагаю услуги:
по улучшению показателей Domain Rating от 0 до 50 (DR) - это шкала рейтинга от Ahrefs, предсказывающая, насколько хорошо сайт будет ранжироваться в результатах поиска. Domain Rating измеряется по шкале от 1 до 100. Чем больше рейтинг домена, тем лучше станут показатели видимости сайта в результатах поиска.
по улучшению показателей Domain Authority по шкале Moz Rank для любого сайта от 0 до 50. Об этом с примерами опубликовано на сайте trustflow.ru

Hello world

(MesPneug, 2021.02.24 19:39)

:)<a href=https://gnezdoparanoika.ru/>:)</a>:)

uapuytpaxleo

(bctyfzjq, 2021.02.23 02:26)

generic viagra online pharmacy https://saviagarars.com/ - viagra soft
best viagra pills
otc viagra <a href=https://saviagarars.com/>canadian pharmacy viagra</a> generic viagra sildenafil citrate

eiqytfuvbpnx

(yecyouyc, 2021.02.22 16:51)

otc cialis https://gecialiscan.com/ - cialis professional
online cialis
purchase cialis <a href=https://gecialiscan.com/>cialis discount</a> generic cialis reviews

Кубань видео

(Marina, 2021.02.20 16:54)


<a href=https://kuban.video/>видео 1080</a>

такси с двумя детскими креслами

(Raphaelkyq, 2021.02.19 23:08)

Привет друзья<a href=https://tiktaktaxi.ru/>!</a>

Наша фирма занимается свыше 10 лет перевозками детей по Москве и МО, а также по всей России. Основные направления и виды нашей деятельности:

<b>1) <a href=https://tiktaktaxi.ru/>детское такси</a>
2) <a href=https://tiktaktaxi.ru/>такси для детей</a>
3) <a href=https://tiktaktaxi.ru/>такси с детским креслом</a>
4) <a href=https://tiktaktaxi.ru/>детское такси москва</a>
5) <a href=https://tiktaktaxi.ru/>детское такси тарифы</a>
6) <a href=https://tiktaktaxi.ru/>транспортная перевозки детей</a></b>

Всегда рады помочь Вам! С уважением, TikTakTaxi.ru

http://aspin-adventures.co.za/gasteboek.php
http://www.alcohol-injection.com/forum/member.php?u=1655290
https://mostopt.ru/callback/?id=&act=CallOrder&SITE_ID=s2&name=Raphaelhuh&phone=82253866245&message=Good+day+++<a+href%3Dhttps%3A%2F%2Ftiktaktaxi.ru%2F>.<%2Fa>+%0D%0AI+found+your+forum+very+attractive+and+promising.+I+want+to+buy+an+advertising+space+for+a+banner+in+the+header%2C+the+budget+is+%24500+%2F+month.+I+will+pay+via+WebMoney%2C+50%25+immediately%2C+and+50%25+in+2+weeks.+Also%2C+the+address+of+my+site+https%3A%2F%2Ftiktaktaxi.ru%2F+-+it+will+not+contradict+the+theme%3F+%0D%0A+%0D%0AThanks%21+Write+about+Your+decision+to+me+in+PM+or+by+email+roxys1980%40gmail.com
http://u2677.2lazy2boot.net/usercomments.html
http://www.florets.ru/talk/cvety-rastenija/razmnozhenie-roz-cherenkami-pod-plastikovoy-butylkoy-796.html
http://atikerservice.com.ua/user/Raphaeleux/
http://aoooir.kz/user/Raphaelupn/

Кубань видео

(Marina, 2021.02.19 19:08)


<a href=https://kuban.video/>видео hd качества</a>

Deep anal sexe perou

(Virgilwen, 2021.02.19 15:10)

<a href=https://gazpromtransgazkazan.ru/forum/fr/punk/159.html>BOOTY CLIMAXER PERLES ANALES NOIR CALEXOTICS Nouveautes a acheter dans notre sex shop en ligne, Page: 1 a notre magasin</a>.

Огромное тебе СПАСИБО

(Robertzoono, 2021.02.17 11:16)

Годнота спасибо
_________________
<a href="https://ua.onlinebestrealmoneygames.xyz/gralni-avtomati-onlayn-na-groshi-ukraina/">Гральні автомати онлайн на гроші україна</a>

Спасительная магия

(Illona, 2021.02.16 13:19)


<a href=http://ezodjinni.ru>заговор на деньги и удачу</a>

zpqtmdiagxaw

(lpnyacid, 2021.02.16 00:10)

generic viagra coupon https://reviagaraget.com/# - viagra pills
viagra pills
canadian pharmacies <a href=https://reviagaraget.com/>viagra pills buy</a> viagra online canada pharmacy

Самы модные веяния прошлого года и то кто немедля в тренде

(JamesFooRb, 2021.02.14 19:08)

В данной недельке я снова сумели ознакомится со промоакциями также особыми услугами во торговых центрах из-за 3 дня вплоть перед их основы также равно наподобие поминутно торопимся разделить со вами обзором наиболее доходных также увлекательных покупок! Таким Образом ведь в наших порталах вам сможете отыскать различную нужную знание, с вашего самочувствия вплоть до самочувствия обожаемых воспитанников только таким образом ведь относительный моде красе также разных увлечение!
<a href=https://tryhouse.ru>стили в интерьере</a>
<a href=https://modhairs.ru>модные короткие женские стрижки</a>
<a href=https://svjazat.ru>узоры для вязания</a>
<a href=https://mymoscow.su>куда сходить москва</a>
<a href=https://youtesla.ru>факты о космосе</a>
<a href=https://sportfito.ru>программа питания для сушки</a>
<a href=https://dogsta.ru>породы собак фото</a>
<a href=https://checkintime.ru>горящие туры на одного</a>
<a href=https://slonakupi.com>акции и скидки в супермаркетах</a>
<a href=https://modmakeup.ru>красивый макияж лица</a>
<a href=https://wcooky.ru>вегетарианские блюда</a>
<a href=https://lifehackerka.ru>модные тенденции</a>

dslrlbezuhcs

(ifppfqpb, 2021.02.14 12:14)

generic cialis india https://gencialisteg.com/ - when will generic cialis be available
cialis dosage 20mg
how much is cialis <a href=https://gencialisteg.com/>buying cialis cheap</a> buy cialis online in usa

Спасительная магия

(Illona, 2021.02.14 05:04)


<a href=http://caffete.ru>молитва о благополучии и достатке в семье</a>

Topic

(ARIF01, 2021.02.13 23:52)

РЕМОНТ HMO1232 - цифровой осциллограф - Настройка HMO1232 - Сервис HMO1232 https://prom-electric.ru/remont-hmo1232-tsifrovoj-ostsillograf-nastrojka-hmo1232-servis-hmo1232/ HMO1232 - цифровой осциллограф, Диагностика HMO1232, Ремонт HMO1232. Доставка.

Телефонные коды мобильных операторов

(Jamesdulup, 2021.02.13 21:29)

https://phonemobiles.ru/

Topic

(ADELSTEIN82, 2021.02.13 20:27)

Ремонт CINCINNATI MILACRON CONTROL UNIT INDUSTRIAL COMPUTER ACRAMATIC 850SX - 3-424-2049A https://prom-electric.ru/remont-cincinnati-milacron-control-unit-industrial-computer-acramatic-850sx-3-424-2049a/ Диагностика CINCINNATI MILACRON CONTROL UNIT INDUSTRIAL COMPUTER ACRAMATIC 850SX, 3-424-2049A. Доставка.

gndjnkexurxe

(iyrmgqkz, 2021.02.13 14:45)

online order viagra https://genviagaraget.com/ - buy viagra online without subscription
order viagra india
directions for use of viagra <a href=https://genviagaraget.com/>buy generic viagra online</a> generic viagra from us pharmacy

Topic

(PIZZULO93, 2021.02.13 00:02)

https://prom-electric.ru/remont-listogibochnyh-stankov/


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »