Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bevándorlás-Hódítás?

Az egyiptomi koptok sorsa vár Európára

írta: eisen64

Mi is idegenné váltunk saját hazánkban – figyelmeztet a kopt vezető

 

Nem tartja ellenségeknek a mohamedánokat, és imádkozik értük  állítja a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője. Dr. Youssef Khalil azonban elutasítja az iszlám erőszakos tanításait és arra figyelmeztet, hogy az ateista Európa nem tudja integrálni azokat, akik a térítés és hódítás céljával érkeznek. Szerinte intő példa az egyiptomi koptok sorsa, akik 1400 éve naivan elhitték, hogy az arabok békés szándékkal érkeznek, majd azt vették észre, hogy idegenné váltak saját hazájukban. A főpap  akit III. Senuda kopt pápa küldött Magyarországra  az mno.hu-nak adottinterjúban elmondta, hogy mintegy száz kopt család él hazánkban (többségük egyiptomi, de vannak libanoniak, szírek, irakiak és szudániak is), a kormány által befogadott kopt menekültekkel azonban még nem találkozott. Részletek az interjúból:

– Az arab tavasz során Egyiptomban milliónyi keresztény élete került veszélybe. Manapság milyen állapotok uralkodnak hazájában?
– Most sokkal jobb a helyzet. Egyiptom keresztényei kétféle vallási üldözést szenvednek el, amióta az iszlám az ország területére behatolt: a keményvonalas mozlim nép, illetve a mozlim vezetők részéről. Kegyelmi állapot, ha utóbbiak mérsékeltebbek és megértőbbek a keresztények iránt. Amikor a Mozlim Testvériség uralkodott egy éven át, az a legsötétebb korszak volt, üldözték a keresztényeket. S hogy miért?

A GOND AZ ISZLÁMBAN VAN, A KORÁN A PROBLÉMA FORRÁSA: OLYAN FEJEZETEKET TARTALMAZ, AMELYEK MEGPARANCSOLJÁK A MOZLIMNAK, HOGY MEGÖLJE A HITETLENEKET.

– Aki nem keresztény?
– Nem csak, mindenkit, aki nem mozlim, azért, mert nem mozlim, és nem úgy él. Ebből következtethető e réteg kereszténygyűlölete is, mert Egyiptomban a lakosság kisebb, de jelentős része írástudatlan. Nem csoda, ha ezek az emberek elfogadják azokat a tanításokat, amelyeket egy mozlim prédikátor átad számukra. Ha a „tanító” erőszakra hajlamos beállítottságú, és felszólítja híveit arra, hogy alkalmazzák ők is az agressziót, akkor kiépít egy olyan bázist, amelynek tagjai a nem mozlimok irányában folyamatosan erőszakosak lesznek.

 Hány kopt volt kénytelen elmenekülni Egyiptomból a 2011-es válság során?
– Nincsenek pontos adataim. Azok közül azonban, akik a Mozlim Testvériség miatt elmenekültek, a testvériség bukása után sokan visszatértek hazájukba.

 

Dr. Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Egyház vezetője

– Az Iszlám Állam miatt ugyancsak milliók kénytelenek elmenekülni szülőföldjükről. Hogyan lehetne megfékezni a terrorszervezetet?
– Magyar állampolgárként mondom most a véleményem, nem mint vallási vezető. Mélyen egyetértek Orbán Viktor intézkedéseivel, amelyeket a bevándorlással kapcsolatban hozott. Olvastam azt a szöveget, amelyet a kormányfő a külföldre akkreditált nagykövetek előtt mondott; nagyon örültem annak, hogy van egy európai politikus, aki ennyire tisztában van a kialakult helyzettel, és érti is, mi történik. Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

– Amennyiben helyesek a médiában forgó információk, nem is engedik be a menekülteket ezek a gazdag országok.
– Miért nem engedik be? Tudja? Azért, hogy idejöjjenek, és megszállják Európát. Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat. A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni.

MINTHA CSAK ÚJRAOLVASNÁM A TÖRTÉNELMET, CSAK MOST SOKKAL GYORSABB A RITMUS. TÍZ ÉV, ÉS AZ EURÓPAIAK NEM TALÁLNAK MAGUKNAK HELYET A SAJÁT ORSZÁGUKBAN.

– Kissé sötét prognózis.
– Valóban borús a jövő. Kihasználják az európai mentalitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják, csak éppen Krisztust veszik ki belőle. Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben

– A szír polgárháború miatt többmilliónyian voltak kénytelenek az ország határain kívülre menekülni. Kérdés, hogy akik útra kelnek, mind szírek-e, vagy sok ezren csapódnak hozzájuk olyanok, akik szerencsét próbálni érkeznek a kontinensre. Vagy hódítani, ahogy Ön mondta.
– Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat. A törökök miért nem istápolják a menekülteket?

– A hírek szerint kétmillió szír van az országukban.
– Ennél bonyolultabb, veszélyesebb a kérdés. Az, hogy Törökország befogad menekülteket, nem jelenti azt, hogy biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet, ahogy Európában képzelik. A migránsok sátrakban tengődnek, télen fáznak, kevés ellátást biztosítanak nekik, azt is inkább önkéntesek, nem az állam. De Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet.

EURÓPAI NAIVITÁS, HOGY EGY MENEKÜLT KÉTSZER ANNYIBA KERÜL, MINT EGY MAGYAR MUNKANÉLKÜLI. NEM IS BESZÉLVE A KÜLÖNBÖZŐ NYELVRŐL, ÉRTÉKRENDRŐL, VALLÁSRÓL.

– Meg lehet állítani a migránsáradatot?
– Már késő. Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktől születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután átveszik a magyarok helyét.

– Inkább a németekét vagy a svédekét, leginkább oda tartanak.
– Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.

– Integrálhatók még ezek az emberek?
– Egy ateista társadalomba? Az érkezők azzal a szándékkal jönnek, hogy terjesszék az iszlámot, idő kérdése, de Európa mohamedán kontinens lesz. Mert akik érkeznek, abban hisznek, hogy ha nekik köszönhetően az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.

 

Kopt mártírok, akik nem tagadták meg hitüket a lefejezésük előtt

– Szavai szerint a jóléti társadalmak biztosította segély csak az első lépcső?
– Igen, ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul. Ami most történik, azt már azóta mondom, hogy idejöttem. Mindig azzal vádoltak, hogy gyűlölködő vagyok. És tessék, most minden valóra vált. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani:

A MOZLIMOK NEM ELLENSÉGEINK, DE NEM SZERETEM AZOKAT A TANÍTÁSOKAT, AMELYEK ERŐSZAKRA SZÓLÍTANAK. KRISZTUS A BÉKÉRE, A SZERETETRE HÍV, MI EZÉRT KÖVETJÜK ŐT. JÉZUS AZT TANÍTJA: SZERESD FELEBARÁTOD! EZÉRT SAJNÁLOM A MOHAMEDÁNOKAT, ÉS IMÁDKOZOM ÉRTÜK.

– Tart attól, hogy a migránsokkal terroristák is beszivárognak Európába?
– Már bent vannak, képek, videók tanúskodnak erről.

– Mit tanácsolna ebben a válságos helyzetben Európa vezető politikusainak?
– A politikához nincs közöm, az egyházaknak viszont azt: közeledjenek még inkább Krisztushoz, híveiket vigyék közelebb Istenhez. Kopogjanak be az emberekhez, kérdezzék meg, hol van a Szentírás és Jézus az életükben. Tanítsák meg az embereket, hogyan kerüljenek közelebb Krisztushoz, és a hitük megerősödik. Nemrég huszonegy vértanú halt meg Líbiában, akiket az Iszlám Állam fejezett le.

Kopt keresztények nagyszabású szabadtéri istentisztelete 2011-ben, a résztvevők közül sokan mártírok lettek. 

TÚLÉLHETTÉK VOLNA, HA ÁTTÉRNEK AZ ISZLÁMRA, DE ŐK ISTENT VÁLASZTOTTÁK, ÉS KITARTOTTAK A HITÜK MELLETT. EZ ANNAK A GYÜMÖLCSE, HOGY MÁR A GYEREKEKNEK IS JÉZUS SZERETETÉT TANÍTJUK, MERT NINCS MÁS MEGMENTŐ RAJTA KÍVÜL, VALÓDI BÉKÉT A SZÍVEKBE CSAK Ő ADHAT, MERT AZT MONDTA: A BÉKESSÉGET ADOM NEKTEK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Жизнь на юге

(Danil, 2020.10.02 12:44)


<a href=https://south.life/>черное море и азовское</a>

мультфильмы 2020 смотреть хорошем качестве холодное сердце

(Anthonynut, 2020.09.30 22:00)

Привет всем участникам форума! класный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: <b> смотреть фантастику самые лучшие фильмы </b> <a href=http://kinobunker.net/>http://kinobunker.net/</a>
Тут: <a href=http://kinobunker.net/semeynyy/>Лучшие семейные фильмы смотреть онлайн</a> смотреть хороший семейный фильм в хорошем качестве список 2019
Здесь: http://kinobunker.net/14571-ubiystvennyy-klass-akademiya-smerti-deadly-class-sezon-1-2018.html Убийственный класс / Академия смерти / Deadly Class (Сезон 1) (2018) смотреть онлайн бесплатно
Здесь: http://kinobunker.net/12351-keyt-uinslet-i-dzhastin-timberleyk-na-kadrah-iz-novogo-filma-vudi-allena.html

сериал ольга смотреть 1 сезон в хорошем

(TommyFed, 2020.09.30 19:16)

Привет всем участникам форума! прикольный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: <b> лучшие мелодрамы 2019 в онлайне </b> <a href=http://kinoklan.net/>http://kinoklan.net/</a>
Тут: три богатыря мультфильм 2019 в хорошем качестве http://kinoklan.net/multfilmy/ список 2020
Здесь: http://kinoklan.net/15254-gilermo-del-toro-peresnimet-argentinskiy-uzhastik.html Гильермо дель Торо переснимет аргентинский ужастик
Тут: http://kinoklan.net/12773-film-o-molodosti-hana-solo-ostalsya-bez-rezhissera-posredi-semok.html

Новости политики Европа

(Kennethskigh, 2020.09.19 04:18)

Привет всем! Класный у вас сайт!
Нашёл интересное в сети:
<a href=http://firstnewz.ru/news/21515-specialnyy-korrespondent-donbass-deti-voyny-ot-031016.html> Специальный корреспондент. Донбасс. Дети войны от 03.10.16 </a> <b> Специальный корреспондент. Донбасс. Дети войны от 03.10.16 </b>
http://firstnewz.ru/news/10354-putin-zaym-vydannyy-ukraine-dolzhen-byt-vposledstvii-ispolzovan-dlya-nuzhd-rossii.html
Ещё много всего нашел тут: <b> новости украины </b> http://firstnewz.ru/
<a href=http://firstnewz.ru/news/>новости происшествия</a> новости россии

новости россии и мира

(Michaelbiary, 2020.09.17 20:16)

Всем привет! Класный у вас сайт!
Что скажете по поводу этих новостей?:
http://energynews.su/43425-moskvu-atakovali-yadovitye-chelyusti-nibiru-prevraschaet-lyudey-v-konservy-dlya-paukov.html <b> Москву атаковали ядовитые челюсти: Нибиру превращает людей в консервы для пауков </b>
<a href=http://energynews.su/16581-pyat-stepeney-svobody.html> Пять степеней свободы </a> <b> Пять степеней свободы Дальневосточные ученые создали уникальный робототехнический комплекс., Дальневосточные ученые создали </b>
<a href=http://energynews.su/politika/>новости России политик</a> новости политики аналитики в мире
Ещё много всего нашел тут: <b> политика и новости на российском телевидении </b> <a href=http://energynews.su/> новости политик в мире </a>

спартак сериал смотреть онлайн в хорошем качестве

(JosephEmark, 2020.09.17 05:00)

Здравствуйте! интересный у вас сайт!
Нашел хорошую базу кино: <b> хорошие фильмы бесплатно онлайн мелодрама </b> <a href=http://kinoserialtv.net/>http://kinoserialtv.net/</a>
Тут: скачать драм хороший бесплатно http://kinoserialtv.net/drama/ список 2019
Тут: <a href=http://kinoserialtv.net/voennyy/>военные фильмы советские смотреть в хорошем качестве</a> лучшие военные советские фильмы онлайн рейтинг 2019
Тут: <a href=http://kinoserialtv.net/priklyucheniya/>кино онлайн приключения лучшие</a> смотреть приключения фильмы бесплатно в хорошем качестве список 2019
Тут: http://kinoserialtv.net/2570-ouen-uilson-perevoplotitsya-v-cvetnoy-melok.html Оуэн Уилсон перевоплотится в цветной мелок
Тут: http://kinoserialtv.net/6818-utakata-utakata-sezon-1-2004.html

Приколы за день

(Georgejer, 2020.09.16 15:56)

Привет всем!
Нашел интересные фотоподборки на этом сайте: http://watafak.ru :
<a href=http://watafak.ru/tekhnologii_gadzhety/>технология для девочек</a> скачать гаджеты для window
дизайн новинки http://watafak.ru/dizajn/
http://watafak.ru/foto-prikoly-interesnoe/970-festival-sveta-lumina-2014.html <b> Фестиваль света Lumina 2014 </b>
<a href=http://watafak.ru/foto-prikoly-interesnoe/6336-belorusskie-devicy-zharyat-shashlyk.html> Белорусские девицы жарят шашлык </a> <b> Белорусские девицы жарят шашлык В этих девушках благодаря местному пиву белорусы распознали своих соотечественниц. Подруги решили провести </b>
http://watafak.ru/art_iskusstvo/91-medved-v-kustah-gifki-gif-gif-animacii.html

patent of drug

(PeterKap, 2020.09.16 11:00)

herbal essences ad <a href=http://mlcscz.org/groups/acheter-ativan-en-ligne-sans-ordonnance>http://mlcscz.org/groups/acheter-ativan-en-ligne-sans-ordonnance</a> herbal biotic

innumerable gennick[FevuDbGtWesDDheL,5,9]

(Ronaldwelia, 2020.09.16 00:14)

bakit hindi ka crush ng crush mo full movie eng sub download
<a href=http://yakikagakashi26.hopto.org/433.html>unflinching </a>
download sword art online episode 1 english sub
http://panpantan84.myvnc.com/479.html

Best Youtube to mp3 converter of 2020

(Youtubetomp3254m, 2020.09.13 23:18)

Hi folks, I would like to introduce some easy to use online toos which might help, thanks!
The Best <a href=https://ytmp3.ch/>YouTube to mp3</a> online for free.
Best<a href=https://youtubetomp3.digital/>youtubetomp3</a> online tools for YouTube to music video fans.
https://2conv.ch/
<a href=https://videoeditor.best/top-10-best-online-video-editors/>video editor review 2020</a>
https://y2mate.ch/
<a href=https://vanceai.com/>enlarge photo</a>

Профессионально сооружаем Установка септика в частном доме

(ecoFag, 2020.09.12 11:19)

<b><a href=https://eco-corporation.ru|eco-corporation.ru>Септик самара</a></b>

Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное
Это в целом предоставляет вам гарантию того момента, что автономная канализация работает без перебоев в течение многих лет.
Для вас мы предлагаем высококлассные сервис по монтажу автономной канализации под ключ, владеем исключительной методикой и частным подходом к работе.
Септики - это несложная сборка с специфической конструкцией перелива, фильтрации и сложной электроникой
Высококачественное сопровождение

Инвестиционный фонд Woodstock Fund начинает работать с узлом Oracle Node

(AskerCenda, 2020.09.03 13:27)

http://www.botseo.ru - Типы холодной сварки линолеума. Инструкция как склеить линолеум холодной сваркой


http://merchprint.ru - Дождевики-30%

cialis pescription Caliage

(cialis 5mg best price, 2020.09.02 11:03)

No Perscription Viagra NuaraRax https://biracialism.com/ - buy cialis professional Dyegem Lambert Fish Amoxicillin opitstolborp <a href=https://biracialism.com/#>Cialis</a> flulkY levitra to buy

лучшие мультфильмы 2019 смотреть бесплатно

(Cliffhenry, 2020.08.23 06:20)

Привет всем участникам форума! класный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: <a href=http://kinoklan.net/>русские сериалы список лучших сериалов мелодрам 2020</a>
Здесь: <a href=http://kinoklan.net/detektiv/>смотреть онлайн детективы устиновой в хорошем качестве</a> смотреть лучшие детективы татьяны устиновой рейтинг 2019
Здесь: http://kinoklan.net/9360-prokat-stiva-dzhobsa-v-amerike-chto-poshlo-ne-tak.html Прокат «Стива Джобса» в Америке: Что пошло не так
Здесь: http://kinoklan.net/4558-amerikanec-sdelal-dvorniki-s-nikolasom-keydzhem.html

Razula.ru всё о заработке и не только. Бесплатно!

(Amilanal, 2020.08.20 09:54)

Форум по заработку [url]https://razula.ru/[/url]
Бесплатные курсы по заработку. https://razula.ru/
Множество бесплатных книг любой тематики.

Интересные фотоподборки

(XavierLew, 2020.08.17 19:51)

Привет! Класный у вас сайт!
Нашел интересные новости на этом сайте: http://limonos.ru/10890-medsestry-dumali-chto-ih-nikto-ne-zamechaet-no-mat-rebenka-sdelala-foto-ih-raboty-i-otbragodarila-za-pomosch.html

amateur milfs having threesomes

(invofenile, 2020.08.11 16:04)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+first+blowjob+ever>amateur brunette milf cowirker
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Has+Intense+Orgasm+And+Fast+Fuck+white+whore+destruction>amateur school milf selfies
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+college>amateur asian milf tits
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+Good+For+amazing+deepthroat>amateur latina milf video
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+Good+only+teen+blowjobs+pov>amateur milf breasts tumblrt
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+college+blowjob>amateur milf doing milf
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=on+creaking+bed+sweet+teen+couple>amateur milf sports bra
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Santa+Punished+My+Little+Pussy+For+The+New+Year+And+Cum+On+cum+countdown>amateur milf yes gif
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Cute+Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+deep+throat+contest>amateur milf's riding orgasms
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=on+creaking+bed+teen+anal>amateur milfs flashing titties
</a>
.
.
.

Check out featured cum on tongue compilation porn videos on xHamster. Watch all featured cum on tongue compilation XXX vids right now. Straight; Gay; ... amateur anal fuck slut cum on tongue. 153,148. 96%. 03:02. cute girlfriend experience: quickie in woods - cum on tongue. 92,855. 99%. 00:46. Close up cum on tongue. 75,323. 99%.
Watch Teen Amateur First Gang Bang with Huge Facials video on xHamster - the ultimate collection of free Teen First Tube & Free Redtube Teen porn tube movies! ... Amateur girl gets gang banged and loaded with cum. ... 04:04. Cute teen amateur first gang bang. 685,922. 96%. 04:04. Shy amateur girl first gang bang. 315,120. 93%. 08:03. Cute teen ...
Watch Amateur - Bareback Gangbang Cum Drinker Teen Star video on xHamster - the ultimate selection of free Xxx Cum & Cd Gangbang hardcore porn tube movies! ... girls now! More Girls. 1,246 / 16 Favorite ... je suis une SALOPE,,,,,j'aime gang bang HARD & bukkake,,,, 8 months ago. Reply. S. sharon4253. I'm L oking for nice sexy men! NOT only for ...

amateur wife cum dumpster

(invofenile, 2020.08.09 20:46)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+amateur+college+pov>amateur shemale creampies guy
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Time+For+You+To+Suck+Dick!+Horny+Young+Amateur+college+pov+blowjob>wife bbc amateur audition creampies
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+big+white+ass>amateur wives interracial sex creampie
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Pleasing+Boyfriend's+Cock+At+Home+POV+cowgirl>amateur allure creampie video
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Best+Cure+For+Covid+19+(Coronavirus)+Thick+Cock+accidental+anal>black chick white dick amateur homemade creampie
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Home+Made+Video+Fucking+My+Sexy+Amateur+Teen+Pov+amateur+college>amateur mature cum shots
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+Good+For+boys+first+time>amateur cum swallowing orgy
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Three+Sweet+Videos+In+One,+How+Sweetly+husband+watches+wife+fuck>amateur teen cum selfie
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Awesome+Kissing+Sweet+Lips+ex+girlfriend+homemade>amateur brunette cum babe
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Three+Sweet+Videos+In+One,+How+Sweetly+Fuck+couples+seeking+teens>tumblr amateur cum sluts
</a>
.
.
.

PICTOA is the best search engine for Crossdresser Porn Pics, XXX Photos and Sex Images. Crossdresser porn, Crossdresser porn pictures. Page 9 ... Vysl-718 Amateur Crossdresser-Sissy 20. Crossdresser and two guys 18. Panty Boys , ... Crossdresser ass tease 6. Crossdresser 17 10. Bi Cuckold, Crossdresser 15.
View Panties Tease GIFs and every kind of Panties Tease sex you could want - and it will always be free! We can assure you that nobody has more variety of porn content than we do. We have every kind of GIFs that it is possible to find on the internet right here.
Watch Wife Taking another Cock for the First Time video on xHamster - the ultimate database of free Ovguide & First Time Tube hardcore porn tube movies!

amateur big tit butterface

(invofenile, 2020.08.07 17:54)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+please+cum+inside+me>small tits amateur selfies
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=on+creaking+bed+romantic+love+making>sweet sexy tits amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Best+Cure+For+COVID+19+(coronavirus)+Thick+Cock+In+My+Pussy!+amateur+girlfriend+blowjob>tanned amateur big tits
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Fucked+my+ass+for+so+long+its+very+good+for+my+orgasm+amateur+couple+orgasm>teen amateur tits tiny
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Three+Sweet+Videos+In+One,+How+Sweetly+Fuck+My+wife+anal>teen tits webcam amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Best+Cure+For+Covid+19+(Coronavirus)+Thick+Cock+In+snapchat>tiny tit webcam amateurs
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+surprise+cum+mouth>tiny tits molly amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=POV+Amateur+Teen+Girlfriend+Blowjob+and+best+Hardcore+Creampie+in+best+deepthroat+ever>amateur bj tit video
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=so+long+its+very+good+for+my+orgasm+white+hoe>amateur huge tits latina
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=PUNISHED+MY+LITTLE+PUSSY+FOR+THE+NEW+YEAR+AND+CUM+ON+MY+FACE+real+amateur+swallow>amateur big tit bikini
</a>
.
.
.

Paper 1Thermodynamics 11th May – Entropy & Gibbs Free Energy claysm 11th May 2017 Entropy , Gibbs Free Energy , Paper 1 , Physical Chemisty , Thermodynamics 642 Comments Thank you for joining the webinar.
Many of us are unaware of the important role the thyroid has in maintaining our over-all health and well being. Think back to those years when you felt fabulous! You had energy to burn, passion for living, and a feeling of vitality that carried you through the day and night. You were feelin’ fine!
Sucking a str8 guy in adult bookstore thru a glory hole . Tags: gay, gays, gay porn, sucking, blowjob, blow, handjob, deep throat, stroking, shaking, beating off ...

share amateur porn online

(invofenile, 2020.08.07 02:15)

<a href=https://sites.google.com/view/sex1marthabullles/>marthabullles</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Santa+Punished+My+Little+Pussy+For+The+New+Year+riding+on+top>gay amateur noisy porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=My+Sexy+Teen+Step+Sister+Begs+to+be+Fucked+in+Asshole+and+Cum+blonde+college+blowjob>hire for amateur porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+Good+For+My+fuck+my+wife+while+watch>holly eve amateur porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+Good+For+My+homemade+bj>japanese wmaf porn amateur
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+hates+cum>latina amateur first bbc porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Sexy+Desi+Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+hot+young+couple+love>latina teen amateur first porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Best+Cure+For+Covid+19+(Coronavirus)+Thick+Cock+In+My+amateur+white+teen>cindy black amateur porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Has+Her+Pussy+Eaten+Out+Awesome+Kissing+Sweet+Lips+snapchat>college amateur house party porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Boyfriend+Fucked+My+Ass+For+So+Long+Its+Very+Good+For+My+sweet+teen+couple>drew from amateur allure porn
</a>
<a href=https://www.pornhub.com/video/search?search=Amateur+Teen+Has+Intense+Orgasm+And+Fast+cum+in+pussy>sexy amateur porn video hd
</a>
.
.
.

Sage Evans Bio. Free galleries, Episode Guide, Full Filmography and more! Over 8800 pornstars and 82000 adult movies at data18.
Genre: Deep Throat, Blowjob, Ball Licking, Cum in Mouth, Swallow, Big Tits, Amateur, POV, Hardcore Starring: Alix Lynx, Sage Evans Name: Hardcore Studio ...
Free Chubby Thai Porn Tube Vids. Find your girlfriend and ex-gf movies here! Lots of amateur Chubby Thai submitted and full length tube porn movies. Share your GF porn movies. Free and fast streaming video. ... Rare Thai Xxx Movie. 58:43. Chubby Chola Gets Banged. 22:30. Chubby Brunette Teases On Roof Top.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »